Представете си, че една вечер Хю Грант се появява на вратата

...
Представете си, че една вечер Хю Грант се появява на вратата
Коментари Харесай

Хю Грант отново срещу Брекзит: Изправени сме пред национална катастрофа!

Представете си, че една вечер Хю Грант се появява на вратата ви, с цел да си поговорите за политика. Не, това не е сцена от нов филм на британския актьор, а действителна обстановка в Северен Лондон. Той изненада хората там, като се включи в акцията на претендента на либералдемократите – Лусиана Бърджър. Двамата обикаляха домовете на гласоподавателите във Финчли и Голдърс Грийн макар студеното време. На въпрос дали е сюрпризиран от себе си, че макар известността си чука от врата на врата, с цел да покаже ангажираността си към политик, Грант дава отговор:  " Преди продавах пожарогасители от врата на врата. Бях доста добър. Продавах и калъфи за закачалки. Всъщност бих могъл да се върна към към този бизнес ".

И въпреки да е политически зает, един от най-ценените британски артисти си дава сметка, че не би могъл да следва партийни заповеди: " Мисля, че евентуално съм прекомерно остарял и прекомерно удовлетворен от себе си, с цел да бъда дисциплиниран ", изяснява той.  Но е твърдо решен да бъде потребен като  " бие барабана " за нуждата от тактическо гласоподаване на изборите, които ще се проведат на 12 декември.  " Не желая да звуча драматично – въпреки че можете и да твърдите, че това е моята работа – но в действителност мисля, че сме изправени пред национална катастрофа ", споделя пред медиите Грант.  " Мисля, че това, което е останало от партията на консерваторите, откакто съумяха да изгонят виновните си и здравомислещи членове, е нещо, което не бих могъл да си показва да бъде в ролята на правителство на страната, която обичам. "

Според артиста е неотложно Борис Джонсън да не бъде определен още веднъж за министър-председател, само че още по-важно е Брекзит да бъде осуетен. Според него планираното разделяне свободната търговия на Англия и ЕС до края на 2020 година може да докара до същинска национална злополука. И Грант се надява тя да бъде предотвратена със скромното му присъединяване и ясно заявяване на позиция. 

 
Хю Грант атакува Борис Джонсън: „ Няма да прецакваш бъдещето на децата ми “

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР